måndag 21 mars 2011

Tappert försök!

Motivationen för att engagera sig i skolan har nog aldrig varit så här låg. Innan har man ändå kunnat hitta någon liten motivationskälla och lyckats plugga men nu får man köra på ren disciplin och den är bristfällig, ordentligt med. Har i alla fall skrivit klart dagboken på projektarbetet så här långt och läst igenom matten. Hur kunde jag vara så korkad så jag valde att gå natur natur!?! Skit samma nu gör jag de och snart är det slut! Överlevde min redovisning på svenskan idag så något rätt måste jag ju gjort på den. 

Pressade ut lite energi på sportlife och tränade de osynlig ryggmusklerna, ett tappert försök till att vara lite duktig innan jag åkte hem och lagade mat åt mig och bror. Mikki som tyckte att de va fett elakt att låta henne sova i hundgården hade nog gärna stannat kvar om hon visste att de vankades bad här hemma. Snacka om evil eye när schampot kom, men dom har man snart charmat när massagen på rumpan kommer ;) 



Fick bli att låtsas att en gigant stod och skulle ha ihjäl mig om jag inte pluggade efter duschen!  och jag har faktiskt lyckats sitta och plugga fram tills nu, med undantag för ett 5 min pass med Mikki och en matpaus! Hon har ju bara kommit med sina valpögon femhundra gånger....*STOLT* Tyvärr ser de ut som om morgondagen kommer se likadan ut, hatar't! men förhoppningsvis så blir de lättare efter denna vecka, ett tag i alla fall! Min hjärna kommer brinna upp! 

bara en liiiiten stund?
Mikki fick på sitt 5 min pass lära sig lite mer vittring. Blev mest förståelse för att kommandot betyder hämta mamms pinne* hålla den stilla i munnen* lämna den fint och utelämna den tidigare  flismaskins stilen... där de helst skulle vara alla på en gång! Tränings mässigt ligger vi fortfarande bara på två pinnar i träningen och kommer göra ett tag till! 

nehe nu blir de snart kvällspromenad om jag ska orka upp klockan 05.00...! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar