måndag 16 april 2012

debut i helgen

Är riktigt laddad för denna veckan, även om den börjar med att jobba 12 timmar. Har suttit och klurat lite på vad jag ska göra med djuren och det kommer bli en STOR variation. Blev sjuktilgt motiverad igår då Anna & Dagny tog tredje certet i spår och därmed blev chmpion i sin femte gren!
Spår-Rapport-Lydnad- Sök och Skydd. Så sjukt bra jobbat! Så min plan är att veckan ska se ut så här för djuren:

Rapp Rapp ska få utställningsträna [debut till helgen] och det är inte en dag försent. Missar kennelns ringträning så får ta saken i egna händer och göra det bästa utefter det. Om tid finns ska hon få ett spår eller två med.

Zo ska få leka i lydnaden och höja motivationen i spåret. Tanken är att lägga in lite mer externa belöningar och kolla lite teknik på ställandet. Hon ska även få sig några dragrundor nu när mamma har nya skor! Det ska bli en riktig Matilda & Zo vecka! [testa rapport om man hinner med...?]

Du & Jag Zo... Du & Jag!

Piva ska även hon få köra en del lydnad där vi ska öka stressnivån lite under ett par pass för att göra plats åt nya minnesbilder. Tänkte även hinnan med lite apportspår så hon blir på det klara med det.

Heffeli komemr få hänga med på något spår och annars bara njuta av livet, de som passar honom bäst. Nån måste ju ta på sig jobbet att hålla farfar sällskap på dagarna med.

Förutom massa hund blir det jobba och träna. Ska få klart planeringen till lägret med. Är bara en lite koll till som behöv innan den är spikad. Är vansinnigt laddad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar