fredag 29 juni 2012

Hon är öm i benen

Kan man avsluta en kväll bättre än med ett avsnitt av Bumbibjörnarna? Tror inte det.

Har haft en helt underbar dag och kroppen är trött men proppfull av energi. Fick åka till nydala och rida ut två härliga hästar, Stallets snygging och stallets energibomb. Blev två riktigt spännande ritter med en hel del "unghäst" hopp och liknande men det är något charmigt med det med! Elkablar över vägen, möte med grävmaskin, rusande får/kor/hästar, bilar i full fart osv.

Stallets Snygging! 

Vidare på möte med Mullsjö BHK för planering av dragtävlingar och kurs i grönt kort. Ska bli så sjukt roligt!! Blir extra roligt när man har en bunt härliga människor som är med och planerar, för att inte snacka om kunskapen som finns i gänget! Tänk att få tävla på hemmaplan!

Hann med lite lydnad innan solen sjönk och myggen kom. Rappi fick börja men hon har allt lite växtvärk [inte samma energi och lite öm i benen] så hon fick hoppa in i bilen igen och är nu avställd för vila tills hon är pigg igen.

Min räser har tappat farten
Zo fick komma ut och idag blev hon lite förvånad över att hon blev tvungen att anstränga sig ordentligt för belöningen för idag godkände vi inga skinkrullningar och inga steg på ställandet. Givetvis med en förklaring innan om vad jag förväntade mig och sen fick hon anstränga sig ;) Skinkan var svårast att låta bli men när hon väl förstår och koncentrerar sig så stannar den uppe! Är SÅÅÅ nöjd med min  knorrsvans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar