lördag 23 juni 2012

Kotten gjorde att vi vågade prova!


Zos present efter tävlingarna! :) 
Midsommar present till mina sessor! 

Har firat min första midsommar i Sundsvall och jag erkänner att de varit riktigt roligt!
Hundträning från morgon till kväll sedan trevliga middagar med ett helt gäng hundidioter! Grymt!

Igår blev de träning i Härnösand , skydd för Tina och Rikard innan Tinda tog sig an mig och drillade mig och hundarna i agility. Fick börja med "Tysken" sen, en "leta tunnlar" banan. Fick hela tiden höra "SPRING fortare, SPRING fortare!!" [jag tyckte jag sprang benen av mig redan!] Som final satte hon upp en "sprinterbana" i form av ett U och den tvingade mig att springa mitt yttersta för att det skulle funka. Lägg då till att jag har två hundar. Död men glad!
Kvällen avslutades med midsommarmat tillsammans med ett härligt gäng. Mycket mat och mycket gott snack!

Blev en tidig morgon idag då min lilla inte var bra i magen. Ut med henne och sen blev det ett litet kort morgonpass på gräsmattan. Mys! Senare blev det Härnösand igen där jag la tid på lydnad istället för att kolla på skydd. Rutan och apportering för Zo och jag är riktigt nöjd med hennes apporteringar. Så fina! Tänk att hon för bara några veckor sedan travade och släppte den på vägen in. Svårt att förstå :)


Rapp rapp fick köra rutan hon med och Go´natt. Lillfisen älskar ju att få klura ut nya saker. På promenaden efteråt plockade jag upp en kotte och kastade den i en kotthög. Älsklingen kom ju givetvis tillbaka med rätt kotte och då kunde jag inte hålla mig. Radade upp några kottar med hjälp av pinnar och la sedan en med vittring och bad henne hämta. Lillskiten kommer med RÄTT! Fyra gånger till med olika placeringar och rätt kotte kommer in varje gång. Då förtjänar man ben på kvällen! :)





2 kommentarer: